Bruidsyurt

Onze "hideaway's" staan met zijn tweetjes in een prachtig begroeide duinpan aan de rand van een dennenbosje. Heel romantisch ingericht en natuurlijk met 2 persoonsbed.

Samen wakker worden in je romantische "hideaway". Door je wimpers gluren naar het zachte ochtendlicht dat door de koepel valt. Je bewust worden van de bijzondere ronde ruimte, waar hedendaagse luxe en eeuwenoude eenvoud hand in hand gaan. Dat is pure betovering. Meer romantisch kun je je niet wensen. Een van jullie twee staat eindelijk op om een keteltje water op het houtfornuis te zetten voor thee of koffie. Misschien heb je een fles champagne mee (of anders kunnen wij die voor je verzorgen). En daarna? Je kunt het helemaal zelf bepalen, in alle rust en ruimte.

Alle ingrediënten zijn er; een lekker tweepersoonsbed, een knusse zit- en eethoek (in een rondje), een houtgestookte oven om lekker te koken en een keukenblokje met uitgebreide inventaris. En buiten natuurlijk de rust en de stilte van de natuur. In je eigen beschutte duinpan, met picknicktafel, buitenstoelen en een hangmat om lekker in te luieren. Kind mee? Dan verzorgen we een veldbed, met bedlinnen (toeslag 15,- per nacht).

Kortom: dit is de ultieme plek voor romantische nachten, wanneer je samen iets te vieren hebt.
Aankomsttijd 16.00 uur en vertrek is om 11.00 uur.