Door de jaren heen diverse krantenartikelen en vermeldingen.
dagblad van het noordenBijvoorbeeld in de special van Dagblad van het Noorden; Spits; genoemd met foto in de Telegraaf; telegraafooit een artikel in het reismagazine hmm hmmm; afgelopen winter in "De Libelle"; ooit eens in Flair.... helaas door de jaren heen ben ik de draad een beetje kwijt geraakt... Oh ja onze Duitseburen..Diana Zulfoghari in de "NRZ – Neue Rhein/Neue Ruhr Zeitung.

Diverse website's nu bijvoorbeeld van Paradijsvogels. En het Waddenmagazine.. :)

Blog via http://nextdestination.nl/texel/

Vlaanderen Vakantieland kwam langs om televisie opnames te maken met Nic Balthazar.vlaanderen vakantieland

De WDR met het populaire televisie programma Wunderschön kwam opname maken, hiervoor hebben wij ook het kistje in de prijsvraag als idee naar voren gebracht en samengesteld met jutvondsten van Paul.

Toen we vijftien jaar geleden begonnen kwam er een verslaggever van Trouw een nachtje logeren.
Daarna volgde het tijdschrift Landleven die een aantal pagina's aan ons wijdde. Oehhh en het is zo lang geleden... ergens zijn er plaatjes maar waar???? Ik moet echt op zoek, graven in de papieren en bij de Oma's wat waren zij trots :)

Negen jaar geleden kwam Nicolette Kluijver en haar crew van het programma Nu we er toch zijn op vakantie.. voor een nachtje.gastvrij JaWe kregen een dikke "gastvrij JA"  overhandigd, en mede dankzij ons prijkt er gouden "gastvrij JA" bij de ingang van het Gemeentehuis :). Helaas is de uitzending via "uitzendig gemist" niet meer beschikbaar.

Afgelopen seizoen behaalden we voor het 2de achtereenvolgende seizoen de eerste prijs "Bijzonder Overnachten" in Nederland, compleet met beker, pers en heel veel felicitaties vanuit warme harten. blij prijs texe-yurtsHet is voor ons ook weer heel bijzonder om te merken dat dat wat je in wat voor vorm dan ook investeert uiteindelijk ook weer naar je toe komt.