UPDATE
Even een update hoe het ervoor staat met ons en de yurts.
In de vorige nieuwsbrief (dit was lang geleden in maart) heb je kunnen lezen dat wij af willen slanken, door 8 yurts te verkopen.
Dat is op het laatste nippertje gelukt.

VERKOCHT
De laatste 10 dagen van onze verhuur was het een rollercoaster, geen griezel maar een opgewonden blije rollercoaster. De yurts inclusief inrichting werden via een speciale FB groep met een link naar  Marktplaats aangeboden en het onvoorstelbare gebeurde, heel veel animo en ook nog eens met gang.
De yurts zijn naar diverse plekken in Nederland gegaan, van Groningen tot in Zeeland, en ook nog één net over de grens in Duitsland en één naar Frankrijk.
Niet één voor recreatieve doeleinden maar twee als woon-yurt en de andere als praktijkruimte, denk aan yoga, coaching etc.
Dit hadden wij niet gedacht, ik zag de bui al hangen en innerlijk bereidde ik me alvast voor op een jaartje langer.

HOE GAAT HET NU VERDER
Wij gaan met 3 yurts door.
Aan de andere kant van het duin waar de hideaway’s staan komt er een yurt bij.
Het worden dus 3 yurts voor 2 personen, geen familie yurts meer maar 3 van 30m2.
Het grote terrein gaat terug naar de eigenaar, in ons geval de camping.
Begin maart gaan wij de plek sfeervol inrichten en bouwen we de yurts weer op.

WONING
Toen wij afgelopen winter de knoop doorhakte om af te gaan slanken, was het eerste wat door mij heenging….  waar moet ik dan wonen. Ik had ons 12 jaar geleden al ingeschreven bij Stichting Woontij op Texel.
En ja hoor… het gebeurde….  er kwam een aanbod voor een huurwoning in Den Hoorn. Het is vlakbij de camping, 5 minuten op de fiets naar de yurts.
Toen we er woonden, toen pas realiseerde ik me de impact dat ik woonde op mijn werk, dat ik altijd AAN stond bij de yurts, ik registreerde alles met daarbij de vraag “moet ik…..?” Hier kan ik UIT.. echt uit.  Dat wat wij voor ogen hadden is gelukt... en daar zijn wij blij en dankbaar voor.